Gedetailleerde notities over gebruik womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij nieuws voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Een orasmegarantie wordt er zelfs bij verkregen, omdat het ding dit stellig geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

De W100 zal ook niet lang verdere in de webshop te bestel bestaan uiteraard mocht jouw die klassieker nog wensen bemachtigen wees daar vervolgens vlug voor!

Aaaaaaaah, ons VERRASSING! Je transformeerde onmiddellijk in een enthousiaste kleuter welke rondjes danste via de kamer. Cadeautjes aangaande Ladies Night betekenen één ding: het bezit wat met seks(speeltjes) te maken! En laten verrassingen en seks nou een paar over mijn favorieten aspecten van het leven bestaan.

Door in de instellingen van de account op womanizer.nl met te geven dat u dan ook nauwelijks nieuwsbrieven wenst te ontvangen

In de clip merken we La Spears ingeval ons verleidelijke secretaresse mét donkere bobcoupe, wanneer stoere roodharige serveerster, naakt op een tafel, mits ons "onschuldige" huisvrouw die een eitje bakt wegens hoofdhaar man én mits ons limousine-chauffeuse.

Als je de dop afneemt zit hieronder dit roze-rooie stimulatiekapje betreffende de womanizer verstopt. Deze Womanizer 2Go verwent een clitoris op gelijke methode ingeval de andere Womanizers betreffende ons zuigend effect doormiddel met luchtdruk golven en impulsen. Deze Lipstick Womanizer heeft 6 intensiteit levels en deze bestaan makkelijke te bedienen betreffende een drukknop.

Bij OTTO shop je altijd vlug, eenvoudig klik hier heen en veilig en heb je verschillende betaalmogelijkheden. Ga gedurende het afronden van jouw bestelling ons betaalmethode en betaal meteen met iDEAL of ga wegens betalen in termijnen. Achteraf betalen betreffende acceptgiro of internetbankieren is verder geoorloofd.

Wil je ons artikel ruilen? Bel vervolgens naar onze klantenservice via 0900-1901. Wij zorgen het jouw het nieuwe artikel zo vlug geoorloofd ontvangt en je betaalt geen genoeg bezorg- en retourkosten. 

. Ingeval jouw bestelling niet kan zijn verwerkt, vind je deze in Mijn Bestellingen. We e-mailen jouw ons dag voor jouw bestelling wordt bezorgd meer informatie over dit exacte bezorgmoment.

De revolutionaire womanizer-technologieen, welke niets met ons vibrator te produceren heeft, vormt dit vanwege de eerste keertje mogelijk teneinde een clitoris contactvrij te stimuleren. Dit ontwikkeling betreffende…

De Womanizer twee Go tegenkomt er uit zodra een XXL Lipstick. Eigenlijk immers een weinig hilarisch aangezien wie bezit er nu ons lippenstift die zo omvangrijk kan zijn? Maar die Womanizer tegenkomt er zo bizar goed uit dat dit mijzelf niet stoort.

beetje slettig he, maar dapper met hoofdhaar dat ze terug probeert een aankomen, maar het kan zijn immers een beetje laag, stijlloos. ligt daar doch net aan daar waar jouw van houdt toch?

Geen 8 bijvoorbeeld voor de pro40 maar 6 levels. Ze beschikken over een zachtste 2 levels weggehaald. Zelf vind je dit beslist niet heel te starten op ons hoger level. Wensen zijn je niets gaarne heel zachtjes beginnen en wensen zijn jouw ook terug tot een lager level kunnen vervolgens mag je lekkerder tot de Womanizer Pro kijken.

Vul je 06-track in tijdens dit afronden met je bestelling opdat je tevens per sms geïnformeerd is over een bezorgstatus.

Vind jouw dit ook niet handig om jouw bestelling thuis te laten bezorgen? Vervolgens kun je gebruik maken betreffende ons PostNL Kwestie. Geef gedurende dit bestellen aan welk PostNL Punt bij je in een omgeving kan zijn en we zorgen ervoor dat je bestelling er is bezorgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *